Wie ben ik

In mij vindt u een ervaren consultant met een gedegen financiële achtergrond die het beste tot zijn recht komt op het snijvlak Finance en IT. Dit uiteraard met de nodige kennis van zowel de Nederlandse als ook de Belgische fiscale wetgeving.

Ik  ben een bouwer, een coach, iemand die sterk is in processen en procesveranderingen.

Iemand die onafhankelijk en met de juiste hands-on mentaliteit mijn werkzaamheden tot een succes te maken.

Door mijn ervaring ben ik zeer goed inzetbaar bij start-ups, bij projectmanagent (Prince2) waaronder IT projecten, bij tijdelijke vervanging van management, bij controlling, bij implementatie van financiële systemen, bij het opzetten van financiële administraties en verbeteren van administratieve controles en interne organisatie.

Persoonlijke eigenschappen

Ik ben zeer prestatiegericht met een groot relativ eringsvermogen, werk oplossingsgericht, initiatiefrijk, dit met een brede kijk op de financiële omgeving.

Ik heb de eigenschappen van een natuurlijk leider, een stimulator en coach. Ik neem mijn verantwoordelijkheden en geef daarnaast anderen de ruimte om zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Ik zie werk, ben leergierig, denk mee, ben iemand die initiatief toont. Ben een starter.

Ik ben iemand die zijn werkzaamheden projectmatig aanpakt met een duidelijke doelstelling, doelen en plan van aanpak waarbij ik probeer iedereen te overtuigen en enthousiast te krijgen.